Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رحمان نژاد گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۶۱ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید ابلاغ شد که ۵۷ درصد این مصوبات اجرایی شد و ۲۷ درصد در دست اقدام است و ۱۶ درصد مصوبات هم اجرا نشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رحمان نژاد معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمان در گفتگو با "راه آرمان" عملکرد یکساله این کارگروه را تشریح کرد و گفت: ساختار این کارگروه  از طریق پیش ثبت نام واحد های تولیدی در سامانه تسهیل به آدرس  stsn.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir  شکل می گیرد و تعریف شده است.

وی ادامه داد: واحد های تولیدی که در امر تولید دچار مشکلاتی با دستگاه های اجرایی و بنگاه های اقتصادی هستند با رجوع به این سامانه و طرح مشکل و مانع تولیدی اقدام به تشکیل پرونده می کنند.

رحمان نژاد تاکید کرد: مدیران واحد های تولیدی که دچار مشکل هستند بعد از تشکیل پرونده در سامانه به سازمان صمت مراجعه کرده و روند تکمیل پرونده را با ذکر مستندات انجام می دهند.

معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمان اذعان کرد: یکشنبه هر هفته جلسه تخصصی بررسی پرونده ها با حضور کارشناسان و متخصصان دستگاه های اجرایی متشکل از اتاق بازرگانی صنعت و معدن، خانه صنعت و استانداری در محل سازمان برگزار می شود.

رحمان نژاد تاکید کرد: در جلسه تخصصی بر اساس آخرین قوانین و دستورالعمل های ابلاغی راهکارهای اجرایی برای درخواست کنندگان تهیه می شود و  در جلسات علنی و اصلی مطرح می شود.

وی تاکید کرد: جلسات اصلی کارگروه رفع موانع تولید هر چهارشنبه با حضور معاون اقتصادی استاندار  یا شخص استاندار برگزار می شود موارد مورد بررسی مطرح شده با حضور اعضای اصلی راهکارهای پیشنهادی رد یا تایید نهایی می شوند و برای اجرا ابلاغ خواهند شد.

معاون امور صنایع سازمان صمت استان خبر داد: سال گذشته تعداد ۱۲۷ جلسه کارشناسی در محل سازمان برگزار شد که خروجی این تعداد  منجر به ۴۲ جلسه اصلی در سطح شمال استان شد.

رحمان نژاد  افزود: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۶۱ مصوبه ابلاغ شد که  ۵۷ درصد این مصوبات اجرایی شد و ۲۷ درصد در دست اقدام است و ۱۶ درصد مصوبات هم اجرا نشد.

وی به ۱۶ درصد عدم اجرای مصوبات اشاره کرد و گفت: مصوبات معمولا لازم الاجرا و مشروط هستند، اغلب مصوبات لازم و ملزوم یکدیگر هستند و متقاضی باید حتما برخی مصوبات را انجام دهد تا مصوبه های بعدی برای وی قابلیت اجرایی پیدا کنند که از۱۶ درصد، میزان ۳ درصد از سوی دستگاه های اجرایی، عملیاتی نشده اند و ۱۳ درصد هم از سوی متقاضی اجرا نشده اند.

رحمان نژاد افزود: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۸۴۳ واحد تولیدی دارای ۱۱۸۳ پرونده مشکل دار بودند زیرا برخی واحد ها چند پرونده را ارائه می کنند و مشکلات متفاوتی دارند که از این تعداد ۱۵۶ واحد فقط بحث تامین مالی، تسهیلات برای سرمایه درگردش بوده است.

معاون امور صنایع عنوان کرد: ۱۳۱ واحد دچار مشکلات بانکی بودند و اکثر مشکلات واحد های تولیدی در عرصه زیر ساختی، ارزی، تامین انرژی، تامین اجتماعی، گمرکی ، زیست محیطی، منابع طبیعی و سایر موارد بوده است که مرتبط با دستگاه های اجرایی بوده است.

وی افزود: از ۱۵۶ مصوبه ایی که مربوط به تامین مالی بوده است ۴۰ مصوبه آن اجرا شده است که ۲۶ درصد مصوبات در حوزه بانک خلاصه می شدند. 

رحمان نژاد اذعان کرد: از ۲۷۴ مصوبه ایی که در حوزه دستگاه های اجرایی داشتیم ،۲۰۸ مصوبه که ۷۶ درصد از کل مصوبات است، اجرایی شده  و تنها ۴۷ مصوبه در دست اجراست و ۱۹ مصوبه هم اجرا نشده است که از این تعداد ۸ مورد توسط دستگاه و ۱۱ مورد هم توسط متقاضی اجرایی نشده اند.

معاون امور صنایع تاکید کرد: بیشترین تعداد مصوبات را به ترتیب سازمان های صمت، جهاد کشاورزی، شرکت شهرک ها امور مالیاتی، شرکت پخش و فراوردهای نفتی، تامین اجتماعی، محیط زیست،راه و شهرسازی و استانداری کرمان  داشته اند.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: کارگروه رفع موانع تولید دستگاه های اجرایی معاون امور صنایع واحد های تولیدی درصد مصوبات رحمان نژاد سازمان صمت اجرایی شد سال ۱۴۰۰ شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۶۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب